Ајде. Ако некој знае, може да направи, има неколку луѓе што се заинтересирани, но јас не знам да направам таква група...
Како не знаете да правите разлика меѓу мрежи и останато? Тука не може. Не е социјална мрежа со групи, туку е форум со категории и теми. За тие кои сакаат да си зборуваат има приватни пораки и плус јавен чет. А и на Дискорд нема групи. Туку се сервери со канали.
Може овде да се направи група во разговор ама со најмногу 5 членови. Јас за таква група го разбрав членот.
Здраво дечки. Направив Discord група затоа што често ми се случува да сакам да одам на некој фестивал, рејв или патување, а да нема со кого. Имам 30 години, вработена и живеам во Скопје и обожавам фестивали, рејвови и патувања, па идејата е да се собереме луѓе со слични интереси – за друштво, заеднички превоз, travel buddy или едноставно нови познанства. Групата е нова, а Discord многу лесно се прави ако немате профил. Се надевам дека ќе направиме една фина заедница и дека ќе си помогнеме да не пропуштаме добри настани само затоа што немаме друштво. ❤️ Ако ви се допаѓа идејата, повелете https://discord.gg/SnWvCnzK
Може некоја за дружење ,искрен муабет,забава и сл.Несакам уфилмани ,дигнати без везе и лажење .Ако има некоја нека пиши