Закажан е, карти од 1200-1800 ден. Може не е многу, за српски пејачи и повеќе е, ама моментално ми е многу. А баш сакав да ја носам и мајка.
Може пешачење од каналон до трскине? Или до прва горица се смеам, би сакал да знам кој/а си па да се запознајме с можеби и се знајме зш и јас сум од Охрид
Не сакав ова да ми е нешто за исмејување дека само онака го пишав не дека мора да се запознаеме само ако нема некој интерес за тоа и ако само некој не е прифатлив за овај предлог дека нели и темава за тоа е отворена и затоа ми текна така ако некој не би знаел каде сам да се прошета низ Охрид или ако сака да е запознаен со некого од тука. Ако сакаш да ме знаеш пиши ми во лп. Исто важи ако нема се разбира лоша намера некој не ни би мислела така дека свашта се случува.
Не е за сите театри месец дена унапред да земеш, јас последно во Драмски купив карта пр. од вторник за сабота.
Дали е за овде темата или има слична можеби пренасочете ме. Како се снаоѓате девојки и жени кои сте мажени надвор од вашиот град каде што сте живееле скоро цел живот во смисла на социјализација. Јас конкретно сум сега во Скопје,имам 2 мали деца, а скоро и да немам време а ни со кого да скршам 2 реда муабет ,освен со семејството секако,тек па време за дружење,кафе и слично..што е најлошо и се навикнав така.
Komedija odma rasprodavaat. Partali Bravo. Ja idam isto. Teatar e preubavo, ne samo filmovi na pc. I respekt za temava. Ja ne bi posto ne veruvam mn na lugje. Ama se nadevan kje ima ili veke ima dobri iskustva i iskacanki
Се разбира дека оди. Не само тоа, туку театрите се полни, машала. Театри, филхармонија, балет, опера.