Како што видов нема ваква тема па затоа ја отворив. Доколку имате прашање за некој парфем дали го има во македонија каде во кој град, парфимерија и сл. ајде тука да си помогнеме. Јас пр сакам да дознаам дали го има во македонија пафемот на тејлор свифт wonderstruck enchanted, и ако да каде ? 2ро дали некој знае каде можам да најдам bu hippy soul во сите парфимерии во охрид бев го нема.
Препoрaчaјте пaрфем, сo oснoвнa нoтa вaнилa.. имaше еднa девoјкa штo пoминa пoкрaј мене.. нз кaкo дa гo oпишaм пaрфемoт..нештo кaкo зa сезoнaвa ,,тежoк,,
D&G - The one, D&G - Pour femme, YSL - Manifesto, Roberto Cavalli (жолтиот)... Јас овие си ги користам периодов кога подзаладува. Guerlain - Shalimar нема ванила со толкав интензитет ко претходниве, ама е многу убав и таман ко за периодов.
Ме интересири дали го има Baby doll Yives saint Laurent низ парфимерииве кај нас го барав пред некое време и знам дека веќе не го носат па ми го донесоа од надвор. Ја загреав золва ми иако е летен заинтересирана е да го купи па доколку некоја би знаела дали го има во продажба да знам да не барам пак.
Здраво,... Сакам да ве прашам дали некој знае каде може да се најде парфемот Трамп.. Порано го имало во Рубин , но тие веќе не продавале козметика ....
Другари и другарки Дали некој од Вас налетал на парфеми од Tom Prune во било кој град или пак на нет да има линк пд кај што може да се нарача???
Друштво, каде може да го најдам SHE од Gosh. Порано го имаше во космо, ама еве веќе подолго време го нема
Каде да најдам Diable blue- мислам така се викаше, женскиот? Машкиот го има во ДМ ама женскиот го немаше.
Девојки, има ли некоја од вас што е зачленета во орифлејм ? Не можам да го најдам овој парфем. Долго време си го користев, ама веќе одамна го нема во продажба
Овие беа достапни во Авон само, колку што знам. Веќе не се во продажба, али онлајн можеш да ги порачаш од некои страни, како Амазон или Ибеј на пример Побарај низ интернетов, ќе најдеш сигурно. Во парфимериите кај нас барем, мислам дека ги немам видено.