Девојки што значи "edt" и "edp" кај парфемиве? Разгледував на страната на Schatze и приметив дека на ист парфем го пишува тоа, претпоставувам едното е тоалетна вода, но цените им се малку разлика.. ?
По правило парфемска вода трае повеќе од тоалетна вода, ама не е секогаш случај тоа, некогаш може да трае и тоалетната вода повеќе од парфемска.
Го имаше на fragrance.mk ама сега гледам не е достапен, следи ја страната може ќе го донесат...ако е во продажба уште ако не е укинат, не сум во тек.
Го имаше мајка ми порано, еден од најубавите парфеми ми е ама за жал никаде го нема а можно и да е укинат пошо стар е
Ако сакаш како копија го има на Делта Ароматик во Скопјанка. Го имав видено изминатава година, би требало уште да го има..
https://www.lookfantastic.com/brand...en_fragranceproducttype_content:Eau de Parfum Ќе го има наскоро на залиха,прати ја странава.
Обично тие што ги прекинале со производство ги има на Еbay. Јас таму ги наоѓам, ама поскапи се, затоа што се ретки. За жал, поновиве парфеми, некако послаби се или изменет им е составот, па не се она што биле.
Здраво, сакам да ве прашам дали знаете каде можам да го најдам парфемот - машки ( преубав е немам коментар) никаде не можам да го најдам се пребарав
Сличен на Si Armani црниот има ли? Или да сте го сретнале овој некаде на попуст, совршен зимски парфем е, ама кај нас да го купувам цело време ми е скап малце. И дали сте ги користеле црвениот или другите Si? Како сте задоволни?