Dali mozda nekoj znae kaj go ima ovoj parfem vo Skopje, mene za rodenden mi go donesova pred nekoi tri godini, preubavo mirisa, dokolku nekoj znae neka mi kaze
Да ја оживеам темава Препорачајте ми парфем што мириса на чисто, свежо, сапунесто, пудересто, како нивеа крема, или тие креми за сончање.... На нет најдов препораки ама се разбира во МК ги нема тие парфеми. Така да кажете кој парфем ве прави да се чуствувате екстра свежо и чисто. Верувале или не користев Бекутан парфем (тоалетна вода што е за деца) и за преку ден ми беше топ, ама сега би сакала некој долготраен парфем, не ми е битна цената Се сеќавам дека имаше еден дезодоранс што мирисаше на сапунче, никако да ми текне кој беше
Пред некој ден го пробав и баш ми дојде пудрест, на чисто ептен ми се засвиѓа. Овој прв ми дојде на памет сега. Иначе за фејмот тој е доста по овошен и благичок гледам ти пишале за тој ама мислам дека не е тоа што го бараш според описот
Versace The Dreamer, ако успееш да најдеш некој примерок...не знам дали се уште го носат кај нас, јас веќе некое време не можам да го најдам. Прекрасен е, унисекс парфем според мене. Нежен, ненападен, ми мириса на некој омекнувач за алишта, дури уште понежно.
Prada La Femme. Го има во Фабу сигурно и во другите парфимерии. Прочитај рецензии баш таков како што бараш е.
Bvlgari Omnia cristsline. Мој омилен, цел живот го користам, мириса на свежо и чисто. Види дали ќе ти се допаѓа, сепак е прашање на вкус.
Е да си ми жива и здрава ептен си блиску. Баш вчера во фабу му го препорачаа овој Морам да признаам мене ми делуваше ко да поминав во најлуксузниот спа центар, преубав мирис и баш ќе прашам за твојава препорака, ги проверив нотите изгледа прекрасно еве и еден интересен коментар од фрагнатика за твојов парфем Од овој бренд имам користено и се сеќавам дека беше мнг свеж мирис, онака цитрусни ноти, ептен долго ми траеше. Морам да го проверам твојов, видов преубави резенции еве баш сега читам, супер. Викаат дека не е баш долготраен ама реално повеќе фактори влијаат на трајноста. Идам во фабу наскоро, фала ти мнг
Овој, само незнам дали тука го има, го имам видено на фришоп. Моја пријателка го има пре пре нежен,пудрест и шири баш она свежо чисто. Само внимавај да не го земеш оној што има повеќе цветни ноти ако несакаш цветно. Исто е убав, пудрест само повеќе доминира цветен мирис.
Go nema, ko demek najdov kopija vo east gate kaj nalivnite parfemi ama nema vrska so ovoj. Ako nekoj go najde tuka pls kazeteee thank you so muxh
hipnose sense od lancome дали го има некаде, со години го барам? го купив од Италија и го нема во МК веќе 7, 8 години макар и копија од него исто и NIKE бело шишенце од ДМ го купив пред 10 години и не сум го видела од тогаш, до душа не сум го побарала ама се потсетив на мирисот...