Јас барам СРПСКА песна.Ако некој гледа Pink Music ја пуштаа, балада е со една женска пеј, ко во соба и после излегува ко на бина во празна сала, и малку пејачкава е ци*леста А не ми текнува ни еден стих од песнава
Ти благодарам ~ Знаев дека ќе се најде некој што ја знае. Спојлер Да не ми пуштеше * по лп..немаше да ја видам
Девојки ве молам да микажете како се вика, песната со е во позадината на една реклама, не знам за некои од македонскиве густи сокови што е со згодни женски што берат овошје што е, одамна ја барам никако да ја најда. фала од напред.
Девојки и јас барам една песна сега на english не би знаела коко тоа звучи но иде некако вака ширидај ширикидај дај comon you...итн. ако некој за знае нека ми каже плсс
Што слушате во моментов? Девојкиии.. песната на видеото многу ми се допаѓа, но не ја знам како се вика? Знае ли некоја од вас? Ќе ве замолам ако ја знаете да ми пратете линкче http://www.youtube.com/watch?feature=tr ... vmjmkNRLgk
ја барам детската песна вака што одеше -"ако ме сакаше ти ќе ме прашаше...." ако може некој барем текстот да ми го најде..