Песнава ја барам веќе еден месец.Никако неможам да се сетам како се вика.Памтам во текстот имаже нешто black sheep.И спотот беше баш убав,една девојка трчаше во шума и така нешто.Помагајте жити мене
Женски ај ако ви текне некоја убава песна за мојата најдобра другарка.. стварно си ја сакам највеќе на свет и сакам да ја изненадам
има едно песниче во кое цело време се повторува Wake up, wake up и никако не можам да го најдам. Му текнува на некој која е песнава?
На City radio ја слушнав, накај 17 часот. Мислев дека доволно текст запамтив за да ја најдам на Google, но очигледно не сум мислела правилно Пее девојка; Летна песна е; Oва е дел од текстот: Ме and you I wanna tell you how I feel for you tonight.... You make me so strong ... Не сум сигурна дали беше You and me или Ме and you. Како и да е, ударно е, неколку пати се повторува во текот на песната, можно е и така да се вика. ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ
Ја барам песната што беше на рекламата за бурни времиња... турска е,незнам како беше дали iskendar, iskendyer..
Синоќа цела вечер пуштаа песни од Боб Марли. И една песна многу ме бендиса арно ама неможам да а најдам! Пее тој нешто како "free,free,free" нешто подолго,малку посеќа на техно ама многу е убава. Малко простачки објаснав ама се надевам ме сфативте.
барам, една песна англиска е,има едн адевојка со долга коса и сини очи,пее некако како френд ,нешто i live like my freand но не можам да ја најдам.. спотот е некако со човече или робот нешто така,па му пее си игра со него...
лелее луѓе помагајте...имам многу мали детали за песнава..значи вака...вечерва ја слушнав песнава по 100 пат ии никако да запомнам повеќе од зборчето amor и уште еден детал знам дека има и шпански и англиски текст така некако се измешани во песната...било каква помош е добредојдена
Барам песна цело време во рефренот се повторува i love you i love you .. Ја даваат на радио во последно време почесто.