песнава ја имам слушнато на радио повеќе пати ама никако да кажат како се вика нит пак кој ја пее.. еве вака некако оди: не ми е страв сам против сите знај се дури дишам ќе се борам само за нас ќе направам магија... трм тм тм..
".... за нив да ти зборам, не гледаш душо, колку те молам ... Дај вечерва барем, не биди дете, нема да знаат оние двете ..." Толку се сеќавам од рефренот, нешто ми се заврте во глава песнава, знам дека машко ја пее само.
Луге помагајте! Барам една рап хип хоп ли песна, незнам баш каква е ама у тој стил нешто е, секоја вечер ја даваат на радио касно навечер. Гласот на раперов му е скоро ист ко на Баста Рајмс или Метод мен незнам ама не се тие изгледа, ритамот на песната е нешто измешано рап со арапски стил малку, а рефренот иде нон стоп вака let me here you say fire ili некое друго зборче на ф(незнам), и да напоменам дека не е е песната на Нели, друга е оваа постара е? ХЕЛП???????????????????
Барам една песна слична е на michel teló - Аi se eu te pego . Песнава е прилично нова сега е хит , но за жал неможам да се сетам на ниеден збор. Само знам дека е на португалски јазик или така нешо.
Ја барам новата од Дани, Не питај ме се вика и со неа заминува на Сунчане Скале. Се врти низ Метрополис многу...
Женски ја барам песната шо оди во позадина од на Сара Фешн рекламата со хулахопките, ај плиссс тој шо знај, ја отепав од барање
Барам една песна англиска многу е популарна незнам од кој пеач беше али вака некако беше Take it e-e-easy ..... побарав на Јутуб али не е ја најдов најдов исто такава песна(со исто име) ама не беше таа песна и ја пееја една група а песнава мислам ја пее поединец
Пред некој ден ја слушнав на пинк мјузик. Српска е. Машко ја пее, со подолга коса малце. Во спотот има уште едно женско. Цело време се они на спотот, и на крај демек се мажат. Незнам точно како идеше текстот.. Нешто... кад полудимо..
Барам една француска песна, незнам зборови, лани летото многу ја слушавме со другарка ми, ама сега неможам да ја најдам. le vor мислам дека има нешто. Во спотот е еден црнец, така ќелав, и има една девојка во фустанче, мислам со црна долга коса. Помош Има нешто tutto l'amore de pasatva, tutto l'amore zaden no de
а_да_не_знае_некој_како_можам_да_ја_најдам_оваа_песна? http://www.youtube.com/watch?v=feOpcK6P ... r_embedded