Девојки, барам една песна што ја вртат на Антенна 5 деновиве, нема текст, само музика, а преовладува виолина?!
Јас барам една песна денес 100 пати на Антена ја пуштија, ама на странана нивна во топ листите некако не можам да ја најдам. Оди вака: Time time time i need it more, this time .....don't let me go... Гугл не го препознава текстов, можеби јас погрешно слушав Ја знае некој?
Барам една песна што ја пуштаат на Антенна 5 на рекламен блок.. Вака иде некако.. I need a ___ of/from yesterday... Во рефренот ова. Балада е, мислам дека рок. Ја скапав барање
Песнава е од Еминем, малку како да има звуци на титкање од мобилен, а на спотов имаше една женска што ја заклучуваше или не и отвараше незнам точно, ја барам подолго време ама неможам да ја најдам па ајде помош ако ја знае некој
Барам песна, пее женска нешто don't let me go.. Милион пати го пее тоа као рефрен е али кога пишувам така на youtube не ми ја наоѓа
Веројатно е од Лана Дел Реј - Never Let Me Go. http://www.youtube.com/watch?v=ryBizxEO ... r_embedded
Песнава ја слушнав на пинк мјузик. Со Јелена Карлеуша е. И со некој најверојатно српски рапер. Малце е при-глупа песничката, оти апсолутно ништо не разбрав од тоа што пееше.