леле јас веќе 2 години барам една песна ... актуелна беше мислам дека летото 2010 во охрид ја слушав нон-стоп ја пуштаа нешто имаше во текстот whenever you have to go ... nanaana ( ovoj del ne go znam ) i na kraj I have to tell to you short ...така нешто беше , машко ја пее и има истовремено и длабок но и нежен глас ... пишував и на ут и на гугл делот од текстот што го знам но не успеав да ја најдам (
Една песна убава за денсање е. Почнува на буквата К, и ја пее женско. Никако не ми текнува за насловот. И + песната е малку како за у диско, нешто у тој стил. Ај хелп.
Незнаев каде да го поставам прашањево па решив тука.Сакам да прашам да не знаете некоја страна кај што известуваат за нови песни, знам порано имаше една страна се новите песни одма ги ставаа али ја избришаа. Мислам дека ме разбирате за што зборам? Или па да не има таква тема со NEW SINGLES ?
Редовна сум на темава значи Дали некој што се разбира во ваков стил на музика можеби ја знае песната што почнува околу 46 минута? http://www.house-mixes.com/profile/djfe ... -ferrari57
Baram pesna deneska pustena na kanal 77 radio dj perry masko pee mn ubav glas i bese nekako las alas del amor, poznata pesna , nemozev da ja najdam nikako ...
Во последно време ми се врти една песнаво глава .Ја слушнав во еден дуќан на радио и оди некако we can beloveeeeeee и уште една ја даваат на рекламата за кока кола на сител можеби е истата инаку женска пее чекам одговори
Да не е оваа песна за рекламата на кока кола која ја бараш? http://www.youtube.com/watch?v=sw_DHbet8cA
Памелче не е таа песна. Оваа што ја барам ја даваа на крај на прегледот на денот англиска е и често ја даваа на антена 5.
И јас барам песна. Станува збор за стара песна, сигурно пред околу 15-20 години, женски вокал. Доста позната песна е ама незнам како се вика. Дел од текстот: Time to break free, nothing can stop me...
Пооооооооооооомош Барам една песна, веќе три дена ја слушам во исто време на радио, женско пее многу е нежна песната е сеа на што јазик е не знам англиски не е мислам дека е италијански ама не сум сигурна, често ја вратат по радио станициве, некој?!