Балада, женски глас и рефренот оди in the devils eyes...(неколку пати се повторува само тоа).Ај сега помагајте, од кога ја барам и сега кога ја слушан на антена 5 се сетив повторно на неа Спојлер Кој ќе ја пронајде следува парична награда.Побрзајте!
забегав нешто со весели мак. песни... и ми текна на една ама неможам да ја најдам ... не и го знам насловот... оди вака а таа сака на море.. нешто силно ја влече таму горе на морееее... tnx ако го знае некој насловот молам за одговор..
da nee ovaa ??? http://www.youtube.com/watch?v=JuMqmQnUonQ mislam deka e ovaa so crno se obleceni i spanska e i bea na evrovizija mislam milo ke mi bide ako pomognav pozzz
Ах бе, Ана, Ана.. Кога ти го видов постот одма ми текна дека е песнава, ама ме збуни со тоа португалскиот, па не ја ставив.. На француски е песнава.
Здраво девојки..јас сум нова на форумот и се регистрирав затоа што видов дека постои оваа тема која како што видов ви помогнала на повеќето од вас да си ја најдете песната што ја барате..па вака..песната што јас ја барам веќе подолго време е многу стара мислам,често ја слушам на странските канали но никако да дојдам до името..брза е,размрдува...јазикот некако ми личи дека е арапски или турски не знам..повеќе е музика мислам отколку текст..само знам дека почнува вака: аман амаааааааааааааааааааан и натаму си продолжува музиката Однапред благодарам! Поззз
Девојкииии Барам една песна денес се заљубив во неа, на Антена5 ја пуштија, значи некако идеше another summer with youu па нешто get it over me... и после рефренот time time time i'll need it more.. Женско ја пее. Помош.
Помагајте, се отепав од барање и никако да ја најдам песнава.. Шпанска е, бавна е, ама не многу. Женско ја пее, ептен нежен глас некој. Запамтив само: volverе que soñe tu alegria mi amor, овие зборови не се поврзани имаше и друго нешто помеѓу нив, ама тоа ми текнува само..