Рефренот на песната беше вака некако: Јас единствен те знам, ти го криеш својот срам и не си толку ладна ко мраз. Јас во себе те скрив ќе те носам дур сум жив... Не можам да ја најдам. Ај хелп.
Една постара македонска песна одеше вака некако ја пее машко... м(б)ило што ти е на тебе господе мене ми е е уште повеќе што треба да направам.... Му текнува на некој?
Сеа у 5 до 12 ми текна да барам песна,ама тоа е.Од Фу Фајтерс е песната,тоа сум 100 посто сигурна,на Ви-ејџ-1 ја слушав(гледав ) Не запамтив ни дел од текстот,само знам дека спотот е и воедно реклама за некои бонбончиња,нешто иде као (името на тие бонбончињата)-The fresh fighter.Toлку знам да ви објаснам Anyone ?
Дали ја знаете песнана што е на рекламана од кока кола за олимпискиве игри? вака нешто беше It can be anywhere... in the world ????
да оваа песна ја барав. ама јас мислев дека ја пее ивица од идол и цело време така барам забегана сум знам
Никако не ми текнува ни дел од песната али спотот го знам. Српска песна е на ПИНК + ја даваат коа има блог музика.Ја даваат Од Ана Николич-Баксузе , Вики - Румба , и тааа ... Ја пее слаба женска така 40тина години,во црн фустан висока е , црна сенка од појке има големи трепки на спотов и е снимано на сува испукана земја Ама објаснување
Леле се утепав од барање една песна ама никако да ја најдам. Незнам како идеше... на ништо не ми текнува. Само знам дека ја пуштаа на Антена5, и дека нешто како италијански да пееа.. Имаше и некој збор Респираре.. Спојлер Лелеееее..ама објаснив.. Се надевам дека ќе се најде некој што ме разбрал.
Ја пуштаа или сеуште ја пуштаат? мислам на оваа ама не сум сигурна http://www.youtube.com/watch?v=BxLJF7VFHpo
Барам една песна вчера ја слушнав на антена 5 запамтив само дека едно врем еповторува love me love me, така побрза е девојка ја пее ај ве моламммммммммммм
Абе ја барам онаја песнана што е на рекламите со онај марк и кејти ама та кејти како се прозива и како и се вика нејзината песна????
http://www.youtube.com/watch?v=4ylB2Sm1 ... r_embedded Кејти Би се прОзива. Една страна поназад ја имаше песнава...