Барам една песна ниту пејач ми текнува ниту насловот во почетокот пејачот пее "I wake up i 5 o'clock in the morning ..." почетокот потсетуваше на џез,блуз пеење, ми текнува дека на youtube пред да кликнеш play на сликата имаше т.е. на инсертот од спотот имаше девел црнец :/ Песнава мислам дека беше слушана во тој период баш кога излезе песната Moves like Jagger од Maroon 5 .. Не знам колку успеав да објаснам али ај може некој ке се најде што ја слушал песнава
Барам една песна од Калиопи,но навистина не го знам текстот... Знам дека на спотот Калиопи беше облчена во фустан со тенки прерамки и имаше црвен кармин,мислам дека е некоја од постарите,но не сум сигурна... сепак ќе ви бидам благодарна доколку ја најдете...
Не е песна туку видео од галите на Македонски идол..Т.е. Игор и вика на Калиопи(на публиката) ете не знаеш дали плаче или се смее,бидејки таа се смее и вика леле ќе умраааам не е за мене,сестра ми запнала да го глеа али неврмајнд.
Барам една песна,ја пуштаат на антена ( баш вчера вечер ја пуштија ) вака оди некако : Ooooo ooo oooo ooo.. па нешто .. па It makes me strongeer П.С: Не е Stronger od Kelly Clarkson Ве молам за помош ако некој ја знае,ја барам мн. време
барам една песна од бојана атанасовска, ја пееше кај боки 13 кога гостуваше во емисијата.Облечена е во бело и има плава коса (мислам долга)?како се викаше песната дане знае некој?
http://www.youtube.com/watch?v=2yx0-t7182E На не мислиш на оваа? Дека оваа е сега многу голем хит тука
Лелее,благодарност и од менее, ја барам веќе некое време. Летово е актуелна ама секогаш ја заборавам за да ја најдам.