Незнам дал мислиме на истата , и јас се утепав барајќи ја но неможам да ја најдам никаде на нет (за право чудо) Текстот иде нешто као `"Let's go back to that little place where we used to go in the summer days. The larch by the water still my favorite place i could go any day and it wouldn't change." ` Хелп, anyone else!
Сабајле бев на базен, и пуштиа една српска песна многу интересна беше...прфренот одеше луди смо сви луди смо сви...ај ако некој ја знае нека пише бидејки се ми се врти во глава позз
Не е таа Сепак фала... Вокалот е женски, понова ќе да е или е кавер... Рекламата е со комбе, фолксваген, патуваат дечкиве негде у природа, се забављаат на некоја ливада и крупен кадар на ладен чај
Која е песната што ја има на реклама ззаа Кока Кола мислам дека беше. Онаа на која изигравааат демек Олимпијада. Скокааат,трчаат и после девојката почнува да пеее. -Полуствувај го ритамот на Олимпијадата мислам дека велат на крај од рекламава
Пуштаат на антена едно весело песниче, француско е мислам, има нешто l'amour, ама не сум баш сигурна. Ај ако му текне на некој нека пушти линк од песната.
Ја даваат на секоја минута на антена 5.Баш вчера ја слушав.Нешто се спомнува во песната where are you babe ..Машки глас и онака споро пее.Ако некој ја знае нека даде линк.Фала однапред.
Дали ја знае некој една песна што ја пуштаат на Антена 5 македонска. Девојка пее. Ја знам да ја пеам ама ете сеа не ми текнува да кажам рефренот како беше
Ајде допри ме, со љубов стопли ме и немој не вели ништо. Сега земи ме ајде одведи ме, каде што љубовта значи нешто... Еве ми текна