Е сега мене ми треба помош. Денес слушнав една рап песна, само машки пееја, мислам дека беше од 50 cent. Ритамот беше сличен на оваа песна, но никако не можам да ја најдам. http://www.youtube.com/watch?v=iM56-eadzZc Тивко беше пуштено, тие брзо пееја и не можев да разберам ништо.
Nije ona patetik koji će da širi na sva usta da si je povredio, da se baca sa mosta i reze vene. Ne, ona samo ćuti, nasmeje se kada te se seti, ume da je baš zaboli, dosta šeta i luta, i krije sve to što oseća... ali te voli..." Само знам дека е од Балашевич, а текстот ме убива Како се вика песната ?
музиката на оваа песна ненормално ме потсетува на нешто наше свадбарско (не знам зошто) како плагијат ми е xaxaxaxa на антена пет нон-стоп ја пуштаат нешто со тапани drum drum drum anyone?
леле една песна од кога ја барам во хип-хоп стил е странска жена ја пее вака е нешто Hit me back (mng mala pauza) show me what you think...
Пуштат една хит песна на Антена 5,една женска ја пее и регренот се го повторува не ми текнува многу во моментот но само ги знам овие зборови виш ат хендс уп...ај некој ако ја зне нека пише и мислам дека е во хит 5 песни за Антена 5 позз
долго време ја барам мелодијата која што се слуша во позадина на емисијата на журнал цела емисија ја гледам само за да ја слушам мелодијата преубава ми е нешо како свадбен марш е таква тивка нежна но незнам како се вика... ако сакате писете журнал на јутуб и ако ја пронајдете ве молам пишете ми
Хаха не срцка прашував дали некој ја знае песната што одеше во тој момент на Антена 5, погрешно ме сфати
Луѓе барам една песна мнг често оди на антена 5 во песнава цело време се спомнува One day и прво од најниско го фајќа и на крајот скорос се дере