Да не знаете како се вика песнава?? иначе песнава е од новата реклама на Ладна ајс ти http://www.youtube.com/watch?v=wXPPpbqrOpQ
дали има дарио нова песна??? или некој пејач што има таков сличен глас? слушав на радио една песна мн ме бедиса ама незнам која е имаше нешто во текстот, чекам да заспие тој до тебе, за да ти се јавам, така нешто
Ја барав песнава и со Шазам и со Саунд-хаунд и не ми ја најде што не се десило до сега. Веројано е компонирана само за рекламава, друго решение незнам.
Значи цела недела барам една песна и никако неможам да ја најдам, па ај решив да се обратам кај вас. Женско ја пее, значи песната е прејака..Не е брза, нешто како гласот на Никол Шерцингер но не сум сигурна. Текстот оди некако get on the floor па кажува пак нешто и после пее get it all.. ХЕЛП!
Не не... Се` мислам од Никол дека беше, и така ритамот е бавен повеќе изгледа ко да шепти додека пее отколку да се дере..Незнам како да објаснам, нервоза ме јаде.
На антена 5 ја вртат песнава, машко пее, бавен ритам: days when i could have never find ... Мислам дека ја има и во техно верзија (од порано..).