Песнава била пуштана во Ск. во автобусите Нешто како "омалеро......... де самба" и женско ја пеела братми ја побара така да тој викаше така да напишам а другата била нешто со I get ya lonleey П.С Ја најдовте ли песната за ладна ајс ти?
Значи барам една песно 100 години . На почетокот е со виолини и потсетува многу на Frozen - Madona. Ја пее женско со по груб глас, знам дека ја пуштаат на антенна 5 понекогаш. Текстот иде нешо I can hold you in my arms 'coz ( and) I believe it ..
pesnata e say my name zensko pee i ne e taa od nikos vcera ja slusnav na radio mn mi se svigja ama nemozam da ja najdam ako znae nekoj ve molam kazete mi . se izvinuvam za bukvite od tel sum pustena.
Дечки ај ве молам за помош ја барам песната што ја изведува наша девојка на виолина- модерна со брз ритам ја пуштаат и на антена5. поздрав.
Барам една песна од Пинк случајно ја слушнав,и следниот ден не можев да ја најдам.Насловот и е со два збора ама не е "Blow me" .Помош!!!!!!!
Моментално е на Антена5 и само едно исто се повторува - don't worry, it's gonna be alright. Некој што ја знае ?? Би сакала линк. А да.. денс хит е.
Дечки а песната што ја пее Мете у клубот Нешто вака иде: something in your eyes, something in your smile...