Песната беше пауер плеј на Антена 5 минатата недела ми се чини. Не знам како се вика а многу ми се допаѓа. Женско ја пее, има нешто во рефренот "Hallelujah anyway, hallelujah anyway....' Ја знаете?
http://www.youtube.com/watch?v=BXwy1R7Qli0 оваа да не е ? ако не е оваа, кажи машко или женско ја пее?
Македонска песна, ја вртат на радио, никако од почеток да ја фанам, техно ритам, во рефренот пее „Јави се!„ а во придружба оди хармоника и синтисајзер. ???
Нее, не е оваа. Сепак благодарам. Машко ја `пее` всушност нема баш пеење само се повторува тоа едно исто неколку пати во 4-5 минути што трае. Но, не ја даваат многу често - ретко ја слушам.
леле луѓе очајно барам една песнава веќе неколку месеци Во хип хоп стил е жена ја пее странска така има секси ритам за ѕенѕање Нешто во песнава има то ест рефренот Hit me back...show me what you think или нз што вика
Пак јас.. Италијанско певливо песниче со интересен ритам. Рефренот некако беше Но сињора но, но сињора но.. Ептен познато ми звучеше песната. Машко пее, мислам дека беше Пиаго Интонаџи така некако.. Спојлер Ако не сум слушнала погрешно
ЛилБејби, Благодарам многу. Втор пат ми пронаоѓаш песна. Еднаш ми ја најде таа од рекламата на Ладна, памтам јас.
Не е фала ти сепак нешто ми текна беше вака I got ya lonly (kako osamena) мислам не сум пре мн. сигурна машко ја пее Ми текна на округот оринџ како се викаше онаа песната кога почнуваше? Ја најдовте ли конечно песната за ладна најс теа?