Малце може е глупо што ќе прашам. Абе проклето нека е се веќе со денови ми се врти у глава онаа од северина ли беше новата знам дека има -Нова љубав те чека пред вратима. Абре како се вика, сите ја слушаа од одделение јас незнам како се вика , многу сум смотана ми иде да се убијам
Може негде во делов за музика имате постирано кој од каде симнува песни, но ме мрзи да пребарувам. Ако не ви е тешко да ми кажете од каде можам да симнувам цели албуми или само песни т.с од кои страни
Јас ја барам песната од Ѓоко Танески и тексто знам дека вака беше некако :Јас немам право на нас и немам право да те сонувам и сепак секој миг.... и никако не можам да ја најдам
на радио ја вртат деновиве, нешто реге-рап стил, бидејќи во автобус ја слушнав не беше јасен звукот, те ми се чинеше дека пеат на англиски те на македонски. ???
^ Не, не е таа. Заборавив да кажам ја пејат само машки гласови, мислам имаше и труби или саксофон, ритамот не е весел, инаку стилот е тој реге можда малку рап имаше. ја вртат на радио но никако да ја фатам.
Прееска во автобус ја слушнав песнава. Со брз ритам е, женско пее и текстот оди вака некако: you wanna take me home, you wanna hold me tight, you wanna... Пребарував на нет, ама не можам да ја најдам
Пред некое време ја слушнав пенсава на радио и никако да ја најдам на интернет .. еве дел од текстот паа ако некој ја знае нека пише .. Jedina pod moga prozora stoi vec danima stoi vec nocima .. машко ја пее ..
барам една песна, ја имам некаде слушано ама појма немам каде.. дали на евровизија или не знам каде ако знае некој нека каже. Песната е балада мислам дека е дует ја пеат маж и жена текстот беше нешто that I need you....
muzika/vasiot-hit-na-denPriznacu ti sve, i za sta nisam kriv umesto mene nek drugi se bore moje telo predalo se hocu samo sve da zaboravim jer kad juce ti izgleda blizu sutra uvek daleko ti je Nisi ti kriva, nisi mogla da znas koliko nesrece mozes da dasot-t394/6950.html