Пак јас.Мислам дека песната е од Ријана.Нешто имаше like a bad boy,...i cant stop this feeling.O o o o ooh. Се врти по радио станициве.Се утепав тражејки.. Помош?
Ја слушнав песната, и се што запамтив е дека се спомнува „open, open...“ И не можам сега да ја најдам
на антена 5 ја даваат цело време иде нешто вака: in another life you can feel the power, can you hear me, can you take me higher, its fine sitting next to your fire... така некако ама многу е интересна, никако да ја најдам
лелелеле таа е фала ти многу не да сум го згрешила лириксот ама ај хахаха како што сум го запамтила така го пишав
Барам песна на Антена 5 ја пуштија (ди џеј корнер) инструменталка беше некој си ди џеј ,микс ли беше нз точно ама имаше еден дел пиано...
Девојки барам една англиска песна познааата е хип хоп мислам дека е и само запамтив еден збор од неа нешо се слушаше како Apelje Apellje a ... помош?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... szj1vpEu8#! Да не знае некој која е песната од ова видео. Тражам уште една песна.Мислам дека беше француска и ја пееше машко.Во спотот се облекуваше како женско.
Синоќа ја фатив на Антена 5 по којзнае кој пат, и пак не можам да ја најдам Македонска песна во рок стил, девојка пее и нешто оди вака: не ми треба никој имам своја сенка не се предавам ... штом ќе те видам на улица, тешко дишам ... само понекогаш, на кратко запирам
Барам една песна што иде на антена и тоа доста често се врти,никако да слушнам како се вика,а мислам дека е без текст со сакс-денс ритам. поздрав
Не го слушнав убаво текстот на песната, знам само дека на крајот на секој стих има: уууу.. Мислам дека на Антена 5 ја слушнав. Извинете за описов ама тоа е се што слушнав