Незнам колку е точен текстов ама имаше некој сличен дел Tonight in the air i feel the power... убав бас имаше песнава, мислам дека женско е пееше. Некој ?
има една песна што се врти по радијава како ЛЕОНА Луис да пее ама некако во електро стил. Не е онаа со авиции collide, туку иди некако "Then im gone, then im gone.." а можи и "done" да пеј..
интересна ми е песнава неможам да ја надам,сега е powerplay на антена 5 нешто се спомнува lion's dance/then се надевм дека ме сфативте
Луѓе барам песна една, значи постара е, македонска.. Порано на онаа ЕмЕс телевизијата ја даваа цело време, нешо спотов е во една празна куќа, едно дете се појавува и еден дедо а типкава нешо на виолина свири... скоро цела песна е со виолина. На англиски е песната, иде нешо како cause im believing... значи долго време ја барам неможам да ја најдам нит од кој беше ни како се викаше.. Ај ве молам ако на некој му текнува на песнава нека ми ја каже баш и пред некој ден на сити радио ја пуштија
Jaс барам една песна на радио ја слушнав, и тоа ја кажаа и изведувач и песна... И нели, не запамтив... Нешто PеорLe мислам дека ги најави, хит е изгледа и често ја пуштаат.
Јас барам една песна веќе подолго време. Имав едно цд земено од другарка пред 6-7 години (знам не е мал период) и не ја запомнив, само знам дека беше 7-ма по ред . Беше англиска и некако како балада и рефренот беше нешто вака: ...I'm begging you to stay, don't go, don't walk away... Се раскажуваше за љубовни работи , ама не знам за што точно. Едит: Ќе се убијам, ја најдов и тоа на грешка . Џабе ја барав 7 години. Еве ја: http://www.youtube.com/watch?v=_Qu-PkkG1no
Ве молам за мала помош барам една песна се сеќавам на спотот, така црно бел.. како во старите времиња на дамите... женско пеј.. понова е, се сеќавам нешто како да велеше.. yeah,yeah.. i need somebody too.. (можно е да грешам, брука сум ама барем да пробам )
Леле на Укло ваљда секој петок даваат француски песни, ама јас француски не разбирам и сеа заради песнава ми доаѓа да научам и да ја најдам! Значи оди нешто Марсел нана нешто измеѓу па Франсел ннана и така.....Ама морам да ја најдам, еден месец веќе ја барам!
имаше една песна од Биба Додева малку постара вака одеше текстот -знам јас очи да одтворам а срце да затворам кога треба да заплачам ке се насмевнам Многу време ја тражам и никако не можам да ја најдам