Моментално денс хит на Антена5 ? И една друга.. во така брз ритам.. и прочитав пишуваше нешто.. Feat Selem Al Fakir Avicii !?? Прв пат го слушам тоа име.. ако воопшто е име..
Песнава ја барам 10 века,па си реков да ве прашам вас Кога најавуваа концерт тој незнам што беше,можда и лани беше,со Hurts,песната,нешто ред лајт беше никако да ја најдам
Lugeee baram edna pesna ama nikako nemozam da ja najdam ja pustaat na radioo nesto refrenot e mm rasila de mm rasilade ako ja znaete kazete ve molam mn mi se sliga pesnata!
значи вака песната е дует , ја пеат машко и женско , ја слушнав на радио и некако вака и беа стиховите МОЈА ДУШО МОЈА , МОЈА ЖЕЛБО МОЈА , МОЈА ТАЈНА СИ ТИ
во автобус ја слушав оваа ама неможам да ја најдам ако ја знае некој нека каже. вака е нешо love me love me say that you love me... женско пее
Некој да не ја знае англиската песна што оди на почетокот и потоа како во позадина е истата? :geek: http://www.youtube.com/watch?v=ieKbSCuG ... re=related
Девојки имаше една песна вака одеше некако текстот -i heard you laughing but i don't think is funny тоа го запомтив затоа што ми беше мн. впечатливо тоа е почетокот а песната е нешто во инди стил ако ја знае некој..