да не имаше у песната нешо вакво ....се ке направам да сум твоја божица го слушам твојот глас од некоја далечина... ? многу ми е позната и мене али незнам дали мислиме за истата или е од XXL или 4play бар ја така мислам
Вајлд, фала, наајфала! Оваа е Текстот и ритамот е ист, ама јас се си мислев дека е од XXL или 4play. А и некако гласовиве ми се чудни, може некој друг изведувач ја препеал и јас таа сум ја слушнала.
Од кога почна идол и кога првпат ја слушнав песната неколку ја имаат пеено ја барам ама неможам да ја најдам некако е Baby I can save your hero или Baby I can be your hero колку што можам да разберам . мислев дека е таа од Бијонсе ама не била таа .. може помош ако некој знае
Џуси и Викиче ме изнасмеавте со коментариве од сабајле хахахаха Џуси каков ремикс на текстот направи , а Викиче прочита меѓу редови и го даде точниот одговор хaхахаха Еве го и текстот http://www.elyrics.net/read/b/beyonce-lyrics/halo-lyrics.html P.S. Џуси да не ме разбереш погрешно, не сум иронична - се случуваат вакви ремикси во текст
хахаха секој ден си правам по некое ремиксче.. хаха јас ја барав како Hero инаку да оваа е песнатаа . хаха Фала
И јас барам една песна многу е стара знам дека ја пее машко можно е и машка група, во рефренот многу често се спомнува stop, гласот му е како на jay sean. порано и антена 5 често ја даваа...може некоја од вас ќе се сети песната има брз ритам како за играње ... поззз
Вчера ја слушнав на Идол, текстот на песната е вака: Но знај, кога те нема ти си тука, ова срце за тебе чука, во тебе гледа спас, и дај, барем сети се на мене, да бидам барем дел од тебе. Ја знае некој?
девојки help! песната е нешто techno или house девојка пее play this is our time i`m gonna... и не се сеќавам понатаму.ја пустаат по кафичи и на антена
Да не знаете како се вика песнава што е моментално на антена ? I love you, I want you, I want to talk to you, I want to be with you... ?
Да, да, таа е. Фала Рејнбоу. Ептен ми беше позната, кога видов дека е од Kelly Family ми текна дека мама ми ја има пуштано.