аа ако знае некој да ми каже аа вака песната е од Ријана ии нз еден рапер ии они како ограбуват банка..ако знаи некој да ми кажи
ај некој ако може нека ми даде линк од рекламата на беко најновата, бекоо ладии, бекоо чисиии оооуууооо неможам да ја најдам ми ги дава старите реклами
Барам песна на 106-ка радио ја имаја пуштено... француски рап, се спомнуваше нешто Шанзелизе... ембаладе слабо францускиот не знам што зборови се како да побарам.. ...и уште една француска со музиката од Миле Китич - Паклене године што е.. ги знае некој?
јас пак да си пишам може не сте виделе,а се дупнав од барање,неможам никако да ја најдам песнава...женско ја пее,стара песна е изгледа,нешто за жените се пее во песнава има стих it is a woman world,it's my world... енибади?
Барам една странска песна.Ја имам чуено повеќе пати ама незнам кој ја пее и како се вика Текстот оди вака нешто
На антена5 често вртат I can't live without you love, I can't brathe without you babe I can't be without you love I cant stand without you babe Нешто овака беше, не ми замерувајте ако е грешно.. И уште една I I fallow, I fallow you, keep keep running..
да таа е,фала многууу,а баш скоро сите песни ги преслушав каде што во насловот им се спомнува woman,не знам како баш оваа сум ја испуштила
Слушнав пред некој ден една многу убава песна, незнам точно како беше текстот ама ми рекоа дека се викала A man who started a war... Пишам така на youtube, ама не ми излегува и неможам да ја најдам Ја знае некој?