Барам песна од филмот Мајка денеска случајно ја слушанв на ТВ , песната е секако турска...во моментот беа оние што требаше да се разведуваат не им го знам името
Барам една песна, го имам слушнато само рефренот, мислам дека Ламбе Алабаковски ја пее.... Песната вака некако беше : Сакам да си тука.... сакам да сме заедно....
Мислам дека песната е доста стара и е така во побрз ритам. Никако не можам да ја најдам. Мислам дека беше sing it back.. Ако некој ја знае....
барам една песна ја пее женско на крај на рефрен пее пом пом пом никако неможам да ја најдам на некој ако му текне нека пише
вака песната се вика Tonight ја пее нз една женска и често ја даваат на Balkanica.. рефренот: Baby go got me, you meke me wanna, ohh baby tonight, tonight..(аман да вајте линк навагајте дека комшиката ме напна -.-)
Луѓеее ај помош барам песна многу позната сигурно ја знаете..ја слушнав пред некој ден на радио и ме потсети, а ја знам од порано рефренчето иде нешто вака: If a could melt your heart we'd never be apart hmmm give ot yourself to me, you are the key..
Ја знај некој песнава? Рефренот вака некако е 'Cause I'm broken, when I'm lonesome and I don't feel like I am strong enough" Пеат машко и женско
Барам музика од хорор филмови, сигурно ја знаете, но не знам како се вика, како да ја најдам. Ако некој знае помош ве молам