НА радио од Северина ја пуштаат постојано и текстот е овој ама на јутуб не можам никако да ја најдам.. Severina Ostavljena Ovaj tekst je pregledan 3 813 puta Dajte mi viski, nocas nisam za vino ubio me kao nijedan prije malo teturam, al' bas mi je fino i nista, nista mi nije Idem kuci tako sretna i sama leci cu opet u nas krevet straha kraj covjeka kog zvala sam svojim a sad ga se bojim Ref. Kraj mene godinama miran spavao ja oka nisam sklopila ni trena jer sam se straha nauzivala da cu biti zamijenjena al' sreco moja, ja cu tebe ostaviti prva ne zbog toga sto sam jaka zena ja sam se straha nauzivala da cu biti ostavljena Ne duso meni ne treba maneken za ljubav ko se sebi svidja dok mene grli meni treba neko da voli kad boli da me zagrli prvi Ljepoti mojoj prvi si se klanjao pa si je prvi u blato bacio ti sto si prvi na ljubav se kleo prvi si me izdao, a Ref. O, ne znas kako je to pa kazes istraj'o A sreco moja, ja cu tebe ostaviti prva ma ne zbog toga sto sam jaka zena ja sam se straha nauzivala da cu biti ostavljena i zamijenjena, ostavljena
Барам една песна што ја имам слушнато на забава незнам ниту како се вика ниту пак текстот го знам како е но знам дека е Хип-хоп или R&B и нешто вака е од прилика... "What you want to say my love. What you want to say my love. What you want. What you want. What you. What you want to say my love. " Хахаха се надевам ке помогне
Да не ја знае некој песната нели кога даваат на канал 5 што ќе има во следната епизода од Величенствениот, има една песна така морничава али убава почнува кога Хатиџе и вика на Хурем: "Седи мирна да не ти се случи нешто"? Да не знае некој?
Девојки барам една песна ја слушнав на настапов на девојкава идете на 1:30 ај ако знае некој нека ми кажее која е http://www.youtube.com/watch?v=KB4un2UkUak
случајно некој да не знае која е песната што денеска ја даваат во најавната шпица од "Две фамилии" кога се бакнуваат тие двајца (главните улоги)
дечкии има една песна вака : ааааааааафрикаааааааааааа .... ја даваа денес на почетокот на серијата украдени сништа
jas pak so francuskata daj pomagajte denes ja slusav na 106ka kaj 3 satot nesto pa pa pa refren od zensko e nemozam da ja najdam na playlistite pls
Се вика Quizas Quizas Quizas, aма песната има многу верзии, не знам која верзија ја пуштаат на најавата