вака барам една македонска песна во текстот има нешто.. но не одамна слушнав дека има некоја, тебе што ми те заведува.. знам дека е постара песната, порано многу ја сакав и беше популарна ама никако да ми текне кој ја пее или барем како се вика песната
Девојки бараме со другарка една песна, ама никако да ја најдеме. се пее: Теби моја мала, тебе моје срце припада .. и после незнам.. Му текнува на некој ?
Абе само мал дел од текстот да знаеш, одма ќе ја најдеш песната На оваа мислиш? http://www.youtube.com/watch?v=DejyIelEM4I Многу шабанска бе...
Даа, мазо било. Па јас барав на јутуб, отворив една Теби моја мазо, не беше таа. Епа шабанска, на свадба ја свиреа, и сега ја бараат мајка и и татко и на девојчето.
Моја прва љубав...моја невиност, моја прва љубав......да не знае некој како се викаше песната..? и оваа : Црно вино, црне очи, све је црно око мене......?
MILE KITIC-Kraljica Trotoara Toma Zdravkovic - Crno Vino <object width="480" height="385"><p...e" width="480" height="385"></embed></object> <object width="480" height="385"><p...e" width="480" height="385"></embed></object>