Значи песнава цела недела ја барам и никако да ја најдам... Само спотот го памтам. Беше како луѓе-ајкули во една кола... Жената човек-ајкула беше бремена и стамкот и косата и` светеа (со бело светло) бебето внатре се гледаше и беше намуртено. Нешто како мажов брзаше да ја однесе женава во болница.... На текстот не се сеќавам.... Ако некој ја знае ве молам да пише! ♥
Пред некој ден во Југотон кога бев имаа пуштено некоја песна и се спомнуваше нешто со sun is going down, т.е имаше нешто сo sun, беше инди песничка и ја имам слушнато повеќе пати, актуелна е. И после дојде друга песна од истиот бенд и беа пак со некој инди звук, така лесна и убава мелодија? Anyone?
песната е од маријан стојановски и андријана јаневска се пее нешто име ти е љубов а презиме....ти ме научи да живеам но никако неможам да ја најдам ако некој ја најде давахјте хаха
Неможам да ја најдам песнава. Вака беше ''Јас сум шетал, јас сум бил на запад.........и на јаве дење ноќе и на јаве и на сон'' ???
Една српска песна ,вака одеше песната нисам вeке твоja девоjka, нисам али баш би волела ,да бидам твоja девоjka..........само то ми фали????
луѓе барам една наша македонска постара песна не знам од кого е... знам женско дека пее и вака оди: не е не е стварно ништо не е стварно ништо не кога се е лажно ... балада нешто
Која е песната која врти во рекламата на ВИП !? Сакав одамна да прашам, ама постојано заборавам. Песната од онаа најновата реклама на ВИП, кога типот излегува со девојка, па наидува уште една и така натаму, мислам знаете за која реклама зборувам. Одеше нешто losing control... Не ми е при ум баш.
Дечки,баш вчера го гледав XXX со Вин Дизел на Сител и и ми текна дека ја барам подолго време музиката.Се работи за онаа музика кога влегува првпат во клубот на Aнархија 99.Ја знае некој?