„Заборави, не сум пооовеќе твој! “ Ете ова само го слушнав од песнава. Белки не е од пред Исус, на ниедна другарка не и текнуваше.
Хитот на фортуна што е, ремикс од куку леле стамбол со се бардовци мислам дека беше.. да не знае некој на јутуб дали ја има? не можам ништо да најдам xD
се што било поминало ајде да заборавиме и да се родам повторно ќе те сакам искрено ти си воздух без кој не можам да дишам Дует беше. Некој?
за по музичко ми требат аргатска песна неможам да најдам ако може некој 1-2 да ми напише овде или ЛП да ми прати Фала однапред
Луѓе не ми се смејте, ја барам песната на најавата за емисијата „Бразди“ на Канал 5 Инструментална е песната и мноооогу ми е позната, на јутјуб барав познати инструментални песни ама не можев да ја најдам
Знае некој клипче од Балада за Гоце .. Спојлер Во дожд од оловни зрна Баница наша страдна Робинко, мајко, земјо Јунакот Гоце падна. Спиштеа градови села, земјата в црно се зави Народот нажален реши името да ти се слави /2 И стана легенда жива, легенда в песни збрана Твоето име Гоце Лечеше в срце рана. ... итн. итн. итн. ...
На канал 5 ,турска е бо филмот Тишина ја даваат..женски глас ја пее..никако неможам да ја пронајдам а многу ми е убаваааа