песната е српска вака пее(pocetokot) skupo tebe placem(maskoto) ja sam drooolja(zenskoto) ......натаму незнам после вика макс макс гучи и армани ... од лани ја барам и не се сеќвам убаво на текстот у рефренот пее ја сам дрољааа ама ногу јака песна е и никако не можам да ја најдам
Девојки не барам некоја конкретна песна туку предлози за песни. Ми требаат за групна кореографија , на пример како што е Макарена, новата песна од PSY-Gentleman тоа делот кај што играат со грб појке женски свртени, само со долниот дел мрдаат.. На други не ми текнува,ако може предлози некој,би ви била мноогу благодарна
Песнава е од XXl, ама ја нема на јутуб вака иде - Ми треба мене нешто друго, ми треба да си посебен јас знам. ми треба мене силна љубов не си за мене и крај. Дали некој знае каде може да ја најдам или па ако ја има некој у ком да ми ја прати преку меил?
Абе многу(ногу!?) јака песна,шо да ти кажам.Појака дали ќе направат некад.Оваа генијалност никој неможе да ја надмине. Па текстов..ау ауууу.Срцепарајучи.Неможам да се сопрам од плачење више саат ипол. Спојлер Извинете женски за оф топик,морав.
е добро де нели смеам да побарам песна. оваа тема е за било каква песна да побараш , а сеа на некој ако не му се свиѓа тоа е др работа. што можам јас тука да направам.
Долго време се мачам со една песна што ја пуштат на антена5, повеќе е музика, забележав ја пуштат на рекламата за Европска очна болница. Дали некој знае како се вика?
неможам да ја најдам рекламата сега ја барав ама неможам да слушнам која е песната што ја бараш. оти знам на една реклама така со болница беше имаше една песна consoul trainin tango to evora сега незнам дали е истата песна еве јас ќе ти ја објавам таа песна па види дали е таа http://www.youtube.com/watch?v=NcZvV5DGog0
техно песна во која постојано се пее зборот thing и уште една техно, нешто вака оди you do the way, you play the way.. Знаете?
Песната прееска ми ја свиреа на гитарче и сега вака иде, тка бавно и нешто запомнав: И сваки нови дан, ко смрт је досадан, јер тебе нема тууууууу... порано мн ја слусав али не ми текнува на името у моменто.
дали некој знае како да ја најдам музиката од филмот Тишина турската серија на канал 5 што се емитува кога даваат на реклама мн ми е убава ја барав на јутјуб ама неможев да ја најдам
Никаде не можам да го најдам клипот на youtube од македонскава песна, а и појма немам кој ја пее... ајде помош... "Ми напиша сонет на срцево, ти си мојот грев...." help help