песнава што ја барам е малце постара можеби 10 години, скоро ја слушнав ама никако да ја најдам, вака нешто одеше сега можеби зборовите не ми се точни Само тага ми остави и ова шише со мастило да ми стопли душа, што го слушам танана само спомен ми остави тананана и така натам мислма дека е од Ѓорѓи Крстевски не се сеќавам можеби и текстото ми е грешка
Барам една песна и4 не ми текнува како идеше и се обраќам тука за помош само знам дека во текстот се спомнува лето најболји пријатели проводимо заедно ,пеее бенд и една пеа4ка ај ако ви текнува. Ве молам важно е !!!
Подолго време барам една песна, одеше вака laughing so damn hard, crash your dad's new car, all the scares we share, I promise i swear. И сега рефренот: Wherever you go just always remember, that you gotta home for now and forever... Женско ја пее
една песна барам ја пуштаат на антена, ама ништо немам запамтено освен telephone number или така нешто )) хелп
девојки како се викаше една песна текстот нешто вака идеше остави го него и со тебе ќе бидам јас на неа нема ни да помислам
Дечки, ај ако ја знае некој песнава.. најчесто вака по матури ја свират, еве на ова видео ја најдов од 6-та секунда, фала лепо http://www.facebook.com/photo.php?v=466323326781644
Песнава мислам дека ја пее Ѓорѓи Крстевски и Тони Зен, ја слушав на радио, ама не можам да ја најдам. Рефренот беше вака нешто : сето тоа јас го чувствувам, сето тоа јас го живеам за да можам сам да издржам ми треба сила но и утеха .
Мене ми текна рефренот зар никој не ја знае U tlo oko sveta mogli bi smo mi da sam ti devojka svi ce pricati bilo vreme leta neka puknu dusmani ovako se provode prijatelji najbolji Ај ако му /и текне на некој/а нека ја стави ја барам со денови и не можм да си ја најдам. Ви благодарам однапред
Вчера слушав една песна ама никако да се сетам точно како беше текстот,нешто идеше вака штодека покрај друга заспивам кога тебе те посакувам,кога очи затварам тебе те погледнувам. Машко пееше
Конечно ја најдов.. Иначе ептен сум го утнала текстот, сосема трето сум слушала јас http://www.youtube.com/watch?v=itnvwZ4Z1Hc