како се викаше онаја песната од Туна (албанската пејачка) нешто на англиски беше ама не знам дали цела песна или дел само, ама никако не ми текнува името на песната а преуба ми беше знам мн ја слушав порано
Како се вика песната што е хит на Скај радио? Вака оди текстот... Једна ноч је била доволна да реши све проблеми, да заборавиш на нас...
Здраво девојки барам една арапско-англиска песна арапскиот дел го пее машко а реф е на англиски и го пее женско оди вака некако : never give up keep fighting for your rights.....да не знае некоја како се вика?
Барам една песна и никако да ја најдам... песната иде: Не лажеш ме ти моја љубави,тако добро како храбро верујем ти све,не лажеш ме ти моја љубави,тако лепо ко што слепо ја још волим те....од Хати мата хари и Анја Рупел ја барам долго време и ми излегува само текстот од песната а видео нема никаде.Може помош ве молам
никако да ми текне насловот на една песна....порано многу ја слушав а што е трагично ни на текстот не ми текнува....освен дека имаше "i came/come to dance"......побрз ритам е и машко ја пее... ??
леле една песна.. ахх никако да ја најдам Нешто има како арапски дел (јетее јетее) само на тоа ми текнува ја пуштаат по дискотеки..плис хелп мии