Ги нема, со часови имам барано.. Ги имав јас на касети, многу иде скапо снимањето од касета во цд, инаку одма би ги ставила на youtube. Си имав јас една омилена, си беше само за мене...
1. Новогодишна песна - Туфи и Двојче 2. Тетка Деса стјуардеса - Туфи и Двојче 3. Здраво генијалци - Туфи и Двојче 4. Белчо црниот 5. Ја открив Америка 6. Михајло Микица 7. Морето си е море 8. Мразам родендени 9. Некоја вечер 10. Ни трошка вина 11. Првите животни битни 12. Се е возможно 13. Скриено богатство 14. Трајче Бајче 15. Уф, каков сон 16. Жарко 17. Журка http://www.4shared.com/rar/uGqh6t98/zdravo_genijalci.html?start= Ако ималте проблем со данлодирање кажете .
Дали некој ја знае една песна, се врти по радијава, по кафичиве понекогаш, не е нова..има некој арапски стил во микс со хаус, и оди вака To tell you how I feel habibi (тука пее нешто на арабски)..и толку можам да разберам многу неразбирливо пее..Ако некој ја знај нека кажи
Да не знаете како се вика една песна многу е позната се врти по дискотеките,забавна е а спотот е со една женска на работа како седи у канцеларија па одеднаш се нервира баталува се....
Девојки која песна беше од Владо Јаневски,нешто се пееше на мостот каде што душите идат во пресрет. ?
вака,песната беше од Владо Георгиев и одеше вака некако: Лагала си ме и... друго незнам. ако некој знае, нека не игнорира, нека пише. Ве љубам.
Песната се вика така, побарај ја на youtube: Vlado Georgiev - Lagala si me Текстот вака иде: (ако мислиш на таа песна) Samo lagala si me, lagala si me i da me nadjes kasno je
Ајде ќе ве замолам за малце помош за една песна, ја пуштат по кафичи, ноќни клубови.. хип хоп е нешто во тој стил.. вака оди некако Party pa pa pa party .. и после не сум сигурно дали некако every weekend yeah.. или така нешто..
Не ми текнува на која радио станица ја пуштија... баш во кола ја слушнав и многу ми се допадна.. Имаше делови како : It's you, it's you , it's you... Имаше и : you are perfect to me ... Нешо така.. Во музиката како инструменти имаше гитара...клавир... така нешо беше