И јас песнава што ја барам е италијанска.Ја слушав вчера на спортско радио и мислам дека е од групата НЕК зашто гласот ми беше мнг сличен на пејачот од НЕК..ритамот е брз и знам само дека реф. започнува со Ооо Ооо и после текстот.. некој
девојки ајде малку помош,песнава ја слушнав на радио,само не ми текнува кое ,значи машко пее на англиски но ритамот е некако народначки она тарараара (како објаснив) ,ми личеше на џастин тимбрлејк ,ама незнам
Ја слушнав на радио2.. паметам цели реченици од песната ама барам и не ми излегуваат, не знам што е работата.. Женско пее и иде нешто вака.. I dare not to look back i keep on moving just in case it is real Is it love that makes us sick/seek... едит: Ја најдов http://www.youtube.com/watch?v=HfGKpdbLVb8
песнава е германска од некој DJ и сеа името знам на х му почнуваше, песната ја пеат машко и женско, нешто аштенберг се спомнуваше или така нешто, за видеово да го пуштам ми бараа години да потврдам колку имам , ако некој ја најде ќе го частам пица
Денеска ја слушав 3 пати песната на радио. Пее женски вокал, прво мислев дека е Алиша Кис ама изгледа дека не е. Мислам дека е нова песна и нешто во рефренот пееше keep on fallin/loving така нешто ???
Барам песна ама не знам скоро ништо од неа Црно бел спот,машко пее изгледа постара песна и има нешто како I'll make your road.... Не знам стварно.Би било добро ако ја најдам.
Стара песна, дует од Макфест. Ја пее еден дечко со кожен мантил и црна косичка до под уши. Текстот идеше нешто како : Ти ме имаш мене, а тебе јас...