Девојки барам една песна, некако оди I just walk away, don't you never и нз после а рефренот е нешто.. I will always want youu со брз ритам е и жена пее ја знае ли некојј??
^ Да бе таа е ајј фала тии <3333333 абе како не ми текнуваше незнам хаха а пред некој ден ја слушав ццц
рефренот од прилика беше ваков.. Што ми вреди се тешко без тебе нешто да значи повеќе што ми вреди се ако не си ти тука до мене никогаш... Машко ја пееше .. според гласот како да беше Игор Митровиќ .. се обратив на неговиот јутуб канал но тие не се сеќаваат на таа песна .. некој да не знае чива е ? или линк од јутуб ?
Турска песна,ама музиката е од песна на АВВА.еднаш само ја слушнав и многу беше убава,и сега незнам да си ја најдам
Девојки дали знаете една македонска песна, машко ја пее, оди вака: Зошто се криеш под превез од тага, во тебе спие гордост скршена, не буди ја. Прости ми, ќе можеш ли, најди сили и продолжи по својот пат, а јас ќе те следам и секогаш штом ти затреба некој свој, јави се. Фала ви )
Ја даваат на антена 5 почнува со Open up your eyes and see there's no more you and me now.... а реф. е I'm dancing in the sun, you're not the only one .. Знае некој?
Барам една стара песна на Тамара Тодевска референот вака одеше: Ајде нешто стори жешко лето гори, во мене и однадвор. Многу убава песна ама неможам никаде да ја најдам???????? ПОМОШ!!
Барам една песна од Шакира,само знам во спотот му ја искрши колата на дечкото и мислам беше како измачкана со црна боја по телото
^^^ аха значи Две различни песни се а јас мислев дека е една иста.ок Тортура е оваа со црната боја,е сега дали некој знае која е другата кај шо ја крши колата Ти благодарам Summerlover
Даааа,thank you ми се разубави денот,ептен долго време ја барав песнава Ај да си прашам и за оваа песна пак,минатиот пат не добив одговор можеби сега ќе ми опали среќата а можи да го поставам прашањево и во темата Турска музика хмм..
Значи веќе подолго време барам една рап песна.Не знам ништо,освен дека почнуваше вака некако: wup,wup,wup,wup... Ако ја знае некој...