На Македонски радио сабајлево ја слушнав песната.Инструментална е само,мислам дека на некој дел има нешто од Ој девојче,или барем слично е.Знае ли некој за која песна се работи ?
Повели,оваа мислам дека е http://www.youtube.com/watch?v=D4MStCjmrIs Инаку девојки може ли линк од еден Македонски cover на песнава Naughty Boy - La La La машко и девојче беа мислам
Песнава е на англиски ја вртат на радио, во еден дел гласот вели: динги-динг-динидингдинг или бингбинг бингбингбинг... нешто спомнува night во рефренот мислам?
На радио ја слушнав, македонска песна, женско ја пее и има нешто под сонцето, изгорени... и исто така се спомува некој друг, во круг нешто така беше.. некој да не знае која е ?
Епа вака... песнава е стара од 80-ите или 90-ите не знам точно. Пораноо Хипстер (или ЛилБејби не ми текнува ) ја имаше објавено во СДК нешто во контекст дека ја потсетувала на Срцекршачка, кога Теси ја стави онаа алии Хабиби за Срцекршачка Во песната пее машко и вика Somebody's watchiiiiing meee, I have no privacyyy И спот со еден уфилман црнец како си замислува се и сешто, како се некој го гледа и прати
Подолго време ја барам песнава. На Фокс на најавите за Муви најт ја даваа.Женско ја пее. Весел ритам When i'm looking at you, looking back at me too, i can feel something the same way you do ( или I do незнам како беше) ,.... crazy days turned into crazy nights, keep dancing all night long, until the morning light....
Може некоја да ми каже која е песната, од Т-Мобиле рекламата што е „Ко лавиринт мене срцево ми е“ Нешто вака