Барам ремикс од Avicii- wake me up. Кога оди онаа мелодијата има и труба или кларинет незнам сто инструмент е . Знае некој нешто вакво ?
абе една песна на антена ја пуштаа летово пеат машко и женско женското пее I know you want me ,I know you want me и само тоа
Колку ке ме разберете незнам,ама ај да си пробам среќата.Значи песната ја пее женско,има некако романски ритам и од текстот само разбрав I can feel you,I can feel... Знае некој ?
Македонска песна, постара така, женско ја пее. Рефренот иде вака: "Само надежта е се` што имам јас, тебе да те дочекам до крај, светот да се претвори во рај/сјај. " Познато ви е?
Барам една песна од Каролина беше, вака нешто: Бев сама јас низ сите дни, видено е се кажано е се, на ова само се сеќавам Некој?
Дали можеби знаете некоја Германска песна со тема дека идејата е најбитна? Исто така за песнава знам дека била забранета во времето на Хитлер.
Пред некој ден ја слушнав оваа песна, почнуваше со once upon a time, a few mistakes ago, ја пееше женско со нежен глас, и во рефренот имаше нешто so shame on me now, толку ми текнува Ај хелп, ми се допадна песната а не знам како се вика
Музиката на рекламата за Ice или Nes Tea да не ја знае некој случајно. нешто беше And i could go every year and It wouldn't change )