Вчера слушав една песна незнам каде денес цел ден ја барам неможам да ја најдам вака нешто беше „ти ми правиш да се осеќам најубаво ти ми правиш да го гледам само сонцето ме научи да сакам безусловно и друго ништо не е важно“....Anyone ???
Додека сум тука на темата и истовремено ја слушам Sway(фала Sanniii уште еднаш),песната од рекламата за kinder bueno со вампирот,знае некој која е?Фала однапред
Барам една песна но проблемот е што не се сеќавам на текстот.Знам спотот беше интересен .Пеачка со кратка црвена коса влекува со мотор на свадбата негова а моторот е со експлозив и така заврши ... Помош ??
Барам една песна во автобус ја слушнав српска беше машко и женско ја пееја , интересен ритам беше , али текстот не го запамтив баш т.е. го заборавив, беше нешто .. мој Фердинанд био.. и ич не ми текнува натаму можеби некоја од вас знае за која песна зборам ?
znaci wicked game remix varijanta i zenski glas ja pee, imat ja pustano na antena5 ama nikako nemozam da ja najdam .....help
....здраво дечки....подолго време ја барам песната од Mаријана и Pосана-Горане...и неможам да ја најдам никаде....ајде помош
Последна шанса сте ми да си најдам песната... Значи песната е електро стил повеќе, ја пее моќен женски глас, само на ова се сеќавам you got to ...in the .... youuuuuuuuuu значи тоа долго youuuu е најспецичифично и продолжува веднаш со рефренот со текстот, цело време ја пуштаат по кафичи и дискотеки, ептен е хит, мислам дека само јас незнам како се вика Ве молаам за помош цела вечер како луда ја барам песната...
Слушнав една песна и баш ме интересира која е , еве вака нешто беше I give you old from me, You give me old from you... ??