Па вака песнава ја пуштаат така многу по автобуси деновиве баш сабајле ја имаше .. Арапски нешто се пее машкото пее нешто арапски а женското нешто како друго ллеле ич не ми текнува ни дел од песната што пеат
Не те разбрав убаво ама според она што си го пишала мене прво на оваа ми текна www.youtube.com/watch?v=7oHObnP1sGE
горе доле сите имаме паметни телефони, па инсталирајте си shazam и престанете да се мачите со насловите на песните
Ако ја гледа некој на Сител емисијана "Ја сакам Македонија" , нека ме просветли Кога го покажуваа рецептот за колачот, песната во позадина што се емитуваше, како се вика?
Пеат двајца - машко и женско, песната е со брз ритам, англиска е,и двајцата имаат слушалки на ушите и машкото мислам дека свиреше на нешто
Простено ти е 4 март 2011 во 09:54 Друга крај тебе е знам, Нејкам ни да помислам, Само очи затворам И те замислувам. Тоа што е мое, само мое е, Пробај да бидеш мој, се мое твое е Рефрен: Не можам, не сакам за неа да знам Не знам, не познавам гордост ниту срам Слаба сум, слепа сум незнам без тебе Остани не оди простено ти е О боже дај ми сила, Да отидам Da najdam пат без него да продолжам Тоа што е мое, само мое е Пробај да бидеш мој, се мое твое е Рефрен: Не можам, не сакам за неа да знам Не знам, не познавам гордост ниту срам Слаба сум, слепа сум незнам без тебе Остани не оди простено ти е песнава ја знам како се вика и се ама неможам да ја најдам на youtube дај помагајте сакам да ја слушам .
на икс фактор едно девојче убаво , многу убаво ја испеа песната спора беше мислам дека нешто,,тајтаник'' се спомнува фала однапред
знам дека прашањево не е за тука ама не знам во која тема да го поставам.. Спојлер да не знае некој кај има текст за песнава?? http://www.youtube.com/watch?v=5-W5GvAXeyI
ја барам од Х фактор музиката, секогаш кога почнува ја има, нешто како хор е, не знам, сум ја слушнала во хорор филмови ама не знам како да ја најдам. Помош?