Јас ја барам песната од Фолтин, вчера идеше прва на концертот, нешто пееше чудесни чорапчиња! Ај кој знае како се вика или ако може некако да ми ја прати ако ја има. Ја барав на јутуб неможам да ја најдам
Незнам кај ја слушав песнава одамна ја иам слушнато но незнам зошто сеа ми текна на неа..Незнам дали на бугарскиот канал ја слушав...вака идеше нешо Monday tuesday wednesday thursday friday saturday sunday i neso peese i na kraj baby ke kazese lele не ми текнува а онака ми дојде у главата и сеа се нервирам
http://www.youtube.com/watch?v=Pxr8G9dqwDs Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday Friday, Saturday, Saturday and Sunday ?
E значи најмногу мразам кога во кола слушам некоја добра песна првпат, поготово кога нема многу голем текст, и иако се обидувам да запишам поголем дел од текстот за да барам на гугл, ПАК не е доволно Ајде една нова задачка за сите jukebox-феминки Се работи за песничка со спор ритам, има поголем дел инстументални делови отколку текст... текстот се повторува цело време. Пее машки вокал.. Не знам зошто но ме потсетува на микс од Enigma и String Forces.. еве дел од текстот: "Children free.... Hurt by love... A problem should be changed.. conforming me (ова му доаѓа како рефрен, бидејќи цело време го повторува) Secret... choices... You twist... You all get hurt by love " БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД НА СИТЕ ОНИЕ КОИ ЌЕ ОДДЕЛАТ ДЕЛ ОД ВРЕМЕТО ЗА ДА НАЈДАТ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМЧЕВО PPP
Дали знаете која е песната во позадина на рекламана на А1,што се пред влада.Чинам и Милошовски е на рекламата.