Јас се извинувам, Влатче играл на песната која ја постирав, а не Стефан. Извини Погрешно сум запамтила.
Да не знае некој од кој е нека каже - кикирики ќе продавам само да те издржавам штом се качам јас на маса да ти играм са са .. вака нешто мислам беше
Значи во песнава,женско пее и вика Don't let the music end цело време или нешто слично ова.Ја имаат давано на балканика и нешто како сите во спотот се на состанок а,после се шлакаат со бои,толку памтам.
Очајно повеќе од една година ми се мота една песна, македонска е, пее машко со подлабок глас. Текстот оди вака: Зар не беше само игра, разбудивме тајни сништа, со кого побегна, за кого остана само ноќ. Премолчуваш а знам зошто се криеш под превез од тага, во тебе спие гордост скршена, не буди ја. Прости ми, ке можеш ли, најди сили и продолжи по својот пат, а јас ќе те следам и секогаш штом ти затреба некој свој, јави се. Ве молам ако некој се сети од кој е песнава )
Има една песна на Radio2 ја дават,мислам дека е француска и мислам дека е хит на неделата,дали некој ја знае песната?
http://www.youtube.com/watch?v=DwtAg1V_kQk Оваа да не е? Индила се вика пејачката, ама не знам точно која песна ја бараш