И јас ја барам таа песната од СПодели Добрина ама најновата реклама нели се гушкаат пријатели,спасуваат пожар ...Ако знае некој нека ми каже,секогаш седнувам пред ТВ да ја гледам и слушам рекламата ако ја даваат
Имаше една америчка рап песна (црнец мислам дека пееше ) ама имаше и труби некако. Незнам да објаснам Ако некој знае за што зборам нека ми ја пише
Прочирав дека неколку ја бараа песната од рекламата за Кока Кола.Еве ја http://www.youtube.com/watch?v=oP9UJPZOS9Y
женски онаа песнана прегрниме за збогуум ооооо вејке ми недостигаш да не знаете како се вика тоцно и од кого е 1 сат барам неможам да најдам
Mucha le.... така нешто оди песната, немам поим на кој јазик е, на радио ја слушнав а половина песна грчеше. Мислам дека е на шпански. Help out.
Незнаев каде да пишам мислам дека е најдобро тука. Барам едно видео со едно мало детенце со чудна шишка крената нагоре како во мало бродче и пее на девојче мислам дека и пееше нешто оу мај дарлинг не сум сигурна. Ако некој ме сфати и знае за што зборам нека помогне во потрагава по тоа видео
девојки барам една песна, значи песната е од Ријана -Umbrella меѓутоа е препеана и е во некој брз ритам ама од оние старите, не е диско и спотот е црно бел така како во старите времиња направен ама е многу јака песната нешто Елвис Присли стил така нешо . Групата што ја препеа почнување на Б ама не запамтив