Леле ако некој знае нека ми каже ве молам, денес слушнав во кола една песна мноооогууу ми се допадна...ама незнам ни на кој јазик беше На англиски дефинитивно не беше.Онака ко љубовна ми се чинеше по мелодијата и гласот на пејачот(машко беше). Ја пуштија на FM1 ако некој може да ми ги најде песните кои свиреа во тоа време околу 2 и нешо, било што...многу ми се допадна и цел ден ја барам Знам викаше лалалала ла лалалала исто така нешто...ах, се нервирам!
Здраво. Барам една песна ја слушнав на радио, женски волак некоја црнка ја пееше сто посто само не знам која е, а рефренот идеше вака The world keeps turning мора да е некоја стара песна, а мислам дека е Lauryn Hill ама не сум сигурна, ако ја најде некој песнава нека ми постира тука. Фала однапред.
Јас вчера слушнав една српска народна песна на радио, пееше маж, нешто демек не знаел од каде неговата драга наоѓала снага за да го сака толку и тој не ја заслужувал... само тоа, друго не можам да се сетам... хелп?
ви текнува на една детска песничка дај откачи се, не ми шиткај фора стара, предомисли се, мене секој(а) ме бара дај откачи се, немој брат ми да те фати и глава да ти скрати... Како се викаше? каде можам да ја најдам?
хелп хелп хелп ми треба помош дечки знаете како се вика песната од биба додева вака оди ајде сите одиме јужно таму некаде, таму кај што љубовта и среќета се се. Ќе играме и пееме и ќе се смееме, под ѕвезди ќе се капеме и тоа не е се фала однапред
Не , не е таа ,ова цело време беше на друг јазик,немаше англиски воопшто.Сепак фала А дали можеш некако да ми ги најдеш песните кои ги пуштаа на ФМ1 тогаш?? Ако може некако незнам,и ако не ти е мака мислам,и извини ако те намачив
Песнава ја барам подолго време, ми текнува дека порано многу ја сакав ама сега дури ни ритамот не ми текнува хахах Знам само дека ја има на рекламата на VH1, мислам за best video....даваат исечок од песната помеѓу Lenny Kravitz, Red Hot Chilly Pepers..........а на спотот од песната дечкото е во костим, во сива соба и носи наочари. Токму вакви Фала однапред
Девојки гледам неколку страни наназад е прашано за песната на Кока кола рекламата никој ли не ја знае?
јас ја знам http://www.youtube.com/watch?v=lQDXWVd0uJU се надевам за оваа песна прашуваш, бидејќи ги има многу.
VAKA:BARAM EDNA STARA PESNA KOJA BESE HIT NA VREMETO NESTO BESE VO R N B STIL POMESANO SO INDISKI STIL MALKU, POCNUVASE SO INDISKI TEKST, A INAKU JA PEE NEKOJA CRNKA NEZNAM KOJA E IMASE TAKA MNOGU BUJNA GUSTA KOSA DO RAMENICI ZAEDNO SO EDEN RAPER JA PEESE PESNATA BESE OGROMEN HIT SAMO POJMA NEMAM KAKO SE VIKA DEVOJKATA KOJA JA PEE NITU PESNATA???