Песната ја слушнав вчера на радио, успеав да го најдам целиот текст ама не пиши како се вика и неможам на youtube да ја најдам пробував со различни стихови ама џабе. Dozvoli mi da te baknam Silno da te gusnam Posle tolku vreme Te bara se vo mene Odamna ne sum te videla Poubava od bilo koga si Znaes li no zosto ne mi se smeea Kako nekogas ti koga znav da ti otpeam sni kazi miiiiiiiiiii Usnite tvoi najmili Nokva od mene nesto krijat Malku sram I maklu vina Usnite tvoi lazlivi Znam I koga laga krijat Znam so kogo vino pijat Vo noki bez mene Dozvoli li mi da ti kazam Na uvo da ti sepnam Posle tolku vreme Mi fali se od tebe Odamna ne sum te gusnal Odamna I ne sum ti zapeala Znaes li no zosto ne mi se smeea Kako nekogas ti koga znav da ti otpeam sni kazi miiiiiiiiiii Usnite tvoi najmili Nokva od mene nesto krijat Malku sram I maklu vina Usnite tvoi lazlivi Znam I koga laga krijat Znam so kogo vino pijat Vo noki bez mene Znaes deka te sakam seuste do boli Koga doznav jas za drugi sto gi lubis ti..
На радио два слушав една песна и стварно многу ми се допадна... Ја пееше машко и ја прогласија како хит на неделата.. ВЕ МОЛАМ ПОМОШШ!!
Пуштив на нет да слушам радио и на секои 15мин. ја пуштаат но не кажуваат како се вика..Само дека е хит на неделата!!
Не не знам ништо од текстот но знам дека мелодијата е слична како една песна на Ријана unfaithful(мислам дека вака беше некако песната)
Барам песна која што нон стоп се врти во последно време, ја пее женско со специфичен глас, рефренот беше некако My love and my thoughts, или My love and my touch, не успеав да ја најдам со Shazam касно ми текна, доколку некоја се сетии.. хелп мии
На радио дадоа една многу динамична и интересна песна и само запамтив дека во текстот беше нешто како Чика бук,чика бум........ ај лав ју.
Пред некој ден ја слушнав на Антена 5, ја пееше машко. Seven billion stars , the world is ours така некако беше. hock: