хахахаха да да ја погоди алал да ти е а јас веке почнувам тука да се напињам од барање фала ти многу те частам што сакаш!
Барам една песна ја слушав одамна ама не ми текнува како се вика.Нешто пееше на почетокот....dont take me home...или dont go home...нешто со home спомнуваше текстот и после you can't find me there anymore...мислам дека спотот беше нешто со кола во пустина ли незнам,и машко пееше. Леле да ме убие човек нема да ми текне,ако некој претпоставува за која зборам...нека каже
Ја знае ли некој песната нешто имаше во неа Smile, why everybody look so serious... нешто така неможам да ја најдаам
Вака барам една песнаа но незнам ниту еден дел од неа незнам ни дали воопшто има текст ,значи асоцираа на стриптиз не е you can leave u hat on, мислам декаа не е многу стара и е нешто во стил на транс,хаус,техно незнам точно.... тешкоо дека ќе ја најдам, но ајдее можебии некој ќе ја погоди
http://www.youtube.com/watch?v=wqCpjFMvz-k Moжеби и не е оваа, ама ова е првото нешто што ми текна... EDIT: КАСНО ПАЛАМ, КО СО РЕФЛЕКСИ НА МРТОВ КОЊ!! Како и да е... убава песна
Барам една песна , порано имаше една серија на телевизија Јелена се викаше и песнава беше во позадина...се сеќавам на некој стихови: - „све што је било , јесте траело кратко али љубав и туга вечно боле овако.....“ - вака нешто беше Исто така барам уште една песна , нешто стиховите беа вака , расцветала грана јоргована а на грани сваки цвет је мој...... - песнава ја имам слушано уште како малечка и како низ магла се сеќавам на стиховите , многу би била среќна ако повторно пак ја слушнам.... PLSSS HELPPPP ME!!!
Барам една песна беше некако I can dance, I can't stop.... машко ја пееше (можеби и група беше). Постара песна е.
Песнава е српска , поп/рок , ја даваат често на скај радио. Текстот оди вака некако Пратим те веч дуго , о тебе све знам , боже ... А ја никадааааааа, а ја никадаааааа Толку можам да се сетам во моментов. Ја барав секако , ама не можам да ја најдам. Ја пее машко , ама не можев да препознаам по гласот кој е..