Не, не е таа..Не знам епизода која беше ама знам дека мајка беше со три деца 2 машки (Лав и незнам како се викаше) и едно женско (Тара) ... Нели го продолжија од онаа емисија семејни тајни
http://port.rs/radna_akcija_by_ceresit/ ... _id=501126 и јас ја барам истата песна како и tweety-tweety но не ми текнува на текстот,а многу ми се допадна ги барав епизодите но не најдов ништо
Не знам, не можам да ја најдам ниту епизодата, дали барем нешто др. ти текнува или мелодијата на која песна така те потсетува, мислам да знам дали е брза, бавна?
Луѓе слушнав една песничка на реклама на Сител,имаше еден дел од текстот Heartbeat.Рекламата беше за некој автомобил,се си мислам за Citroen,ама ете ја чекам сега,како за инает не ја даваат. Ај ако ви текнува кажете која е
^Mадам ма, ми ги читаш мислите и мене песнава во глава ми остана откако ја видов рекламава, ја барам ама ништо Ај некој ако ја знае да ни каже
baram edna pesna t.e ne ee pesna samo ritam imase i teks se sekavam te sakam najmnogu se vikase i tekst imase nikako nemoyam da ja najdam moye pomos poyy [mod-tekst:27qi9ce3][/mod-tekst:27qi9ce3]
Си гледав Елементарно на AXN и даваа реклами..е сега на тие рекламите кажуваа за онаа серијата НЦИС Лос Анцелес демек и песничето ми беше така со убав текст Идеја немам како се вика ако знаете кажете ми однапред тенкју претенкју и гушнете се од мене Значи вака некако беше: Sometimes people people will get you down but it's not the end of the world if it feels like that sometimes It's so simple simple as 1,2,3 to hold on your feet and get your head up high cause it's not the end of the world и завршува рекламата со едно бабиште со напучени муцки и никакви очишта да ти е мерак да ја натепаш
Сабајле, на радио 2 ја даваа една песна, нешто silent, спомнуваше повеќе пати, девојка ја пее песнава, како балада е. ај ве молам ако знае некој нека ми ја најде
Се утепав од барање ништо. Песната е со ритам баш за играње. Значи вака барам песна и тоа што ми остана во памет е цело време е ooh и машко почнува, а женско пее после, а да и ми текнува и нешто fire имаше, I say ooh you wanna take this ooh е и на ова ми текнува. Имаше и нешто шпанско поса некако така ми текнува хахахаха. Благодарам однапред.