Не е од Бритни, од Ријана е и го знам гласот.. нова е песната сигурна сум пошто ги знам сите песни нејзини оваа не сум ја слушнала до сега, или можеби е од некоја друга пеачка што има сличен глас како Ријана.. ама во секој случај песната е нова.
TAA E! Леле како можев да помислам дека е од Ријана.. ама стварно гласот ми звучеше како нејзиниот во делот шо ја слушнав. Фала ти многу!
ја барам не знам колку време и само знам дека имаше нешто you make me feel better... нешто како рок е песнава не знам секако пишував и не можам да ја најдам...
http://www.youtube.com/watch?v=D4zpsjKOHBE Не се смејте за видеото Кажете ми која е песната на почетокот, преуба ми е не можам да ја најдам..
Една песна ми се мота низ мозочето но неможам да ја најдам само знам дека нешто се пееше Мој се душо брод уморио....
Барам една песна на антена 5 често ја даваат само што не и го знам текстот на крајот од стиховите имаше нешто obsess и undress барем така мислам и имаше aaa uuu baby. Малку е глупо објаснато ова ама Дане ја знае некој?
Барам една песна која често ја пуштаат на радио,ја пее машко(има специфичен глас) и во текстот има and I will follow you...I got you.Знае некој?
Барам една песна веќе подолго време ,ја слушнав во автобус на антена 5 идеше и ја пее женско така мелахоничен глас малце ,француска не можам повеќе да кажам с,амо мелодијата ја знам а Shazam не ми помага а позната е вака ....