Барам песна, машко пее мислам дека е од М2 Продукција. Во песната се пее нешто - и срцето би го дал за тебе? Некој?
ја слушнав на свадба, народна наша македонска песна беше, и само ова го запамтив - немој кате солзи не рони. И нешто дека ќе се врател пак ќе биле заедно, само не запамтив точно како идеше ја барава на јутуб под име немој кате солзи не рони, ама не ми ја дава
Оф,имаше една песна вчера ако некој гледал радна акција девојчето што ја пееше Нешто во рефренот има Sorry for бла бла you така нешто Ја знае некој?
Барам македонска песна, поп, ја слушнав на радио 2. Балада е. А текстот одеше некако вака 'Остави за крај, ако дојдам јас.. Остави барем миг...'(не сум ни сигурна за ова ) Ве молам ако ви е познато нешто, со оглед на оскудните податоци, споделете
Песнава е ептен стара, 2002 година или така нешто. Не сум сигурна дали беше од Врчак или некој сличен, песната беше тажна и рефренот го пееја девојки, а во спотот се работеше за некој што се предозирал од дрога и во болница имаше сцена. Вао, каков опис