Да не знаете која е песната на рекламата на Канал 5 онаа за хотелот во Грција - Б..нко Олимпико (не знам точно како беше)... Мислам дека е грчка песната ...
Една песна вака некако се пее: „Cipiripi (vakvo nes пее nz dali e bas cipiripi ) every day Yes I know (ili yes I am)“ Помеѓу YES I KNOW/AM има пауза (yes, I, know/am) Интересна песничка е
не се секавам на текстот туку само на спотот играат девојки во позадина и се облечени вака (како на сликата) и пеачот игра со нив ..дали беше obbsessed ili obsesion појма немам...само музиката ми се врти в глава а текстот нигде го неа испарел.
Се утепав од барање го пишувам и текстот и се’, ништо не наоѓа... како да не постои песнава? „Каде ли си сега, времето ни бега, се лажам себе си а знам да заборавам (ваљда вака нешто).... беше моја еднаш..... не сакам да сум сам....“ вака нешто ве молам кажете зашто никој не знае
Еве и дел од текстот: Сина па сина па, сина па го .............. , мага па мага па, мага па го не ............ ваљда песнава е грчка... од лани ја барам овоа време.. знам ја имаше истата реклама !!
Вели така биле облечени и плус вели пејач, а не дека е оваа песната, која патем ја знае, инаку како би ја нашла сликата
Пробав да ја најдам песната според текстот ама не успеав. Ја слушав на радио, ја пееше женско и ако не се лажам пееше на италијански но, на крајот на англиски почна да пее.. Вака одеше нешто: La more de ra.. she said love comes easy... you just have to wait. Значи повеќе запомнив од англискиот дел него ли италијанскиот, ама нема врска. Веројатно знае некој која е оваа песна. Инаку каде што се точките фали текст, ама не ми текнува.