девојки една песна слушнав на плажа ја пуштаа,незнам ни што јазик беше ,се мислам помеѓу шпански и грчки ,само знам дека женско пее и нешто вели Ваааа а аа а лента а са ла сол,така нешто,ако некој знае,нека каже Спојлер какво објаснување ви дадов
Хејј !! Да не знаете некој песна каде што во спотот има вметнато балет, гимнастика и сл. нешто како песната Chandelier од Sia ?
Се возев во такси и имаше пуштено антена 5 и пуштија француска песна со брз ритам инаку пееше девојка и рекоа демек била хит песнава ако ја знае некој нека ми ја каже pls
Девојки дали некој можеби ја знае песната што е хит на антена рефренот оди вака i dont know baby i dont know машко ја пее и има брз ритам. Ви благодарам.
Луѓенца не знам колку гледате Авенија на љубовта на Алфа ТВ шо ја даваат серијата,ама песната ми е некако многу позната...шпански,бразилски јазик така некако... ако ја знаете кажувајтееее!
На плажа слушнав една песна, која за инает неможам да се сетам ниту на едно зборче. Инаку ја имаше, т.е имаше дел од неа во American horror story трета сезона.. Се изнагледав,изнаслушав од извадоците од филмот и ништо.. Некој нов хит кој го имаше во филмот?
Девојки,барам една англиска рнб песна,се врти често низ радио станициве и мислам дека не е нова. Го разбрав само делот ''she's livin la vida loca'' ама не е таа од Рики Мартин.Оваа е друга и во поразличен жанр. Единствена нова песна во Coven е Story of My Life од One Direction,барем така видов
луќе да не знае некој можеби како се вика песнава this is love when you fillen' but this is the love when i ... и натаму незнам како беше